Van Bogget is uw partner voor dagtochtenVan Bogget reizen is uw partner bij uitstek waar het gaat om complete, goed verzorgde een- of meerdaagse groepsreizen. Onze groepsreizen worden geheel op maat en naar uw wens samengesteld. De reizen passen binnen ieder budget en sluiten aan bij uw interesses.

Divers aanbod
We bieden een scala aan mogelijkheden. Zo organiseren we streekgebonden reizen waarbij u uitleg krijgt van gidsen die in de streek opgroeiden en nu nog woonachtig zijn. Maar ook seizoensgebonden groepsreizen behoren tot de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan reizen tijdens het aspergeseizoen waarbij eerst een aspergekweker wordt bezocht, om vervolgens te genieten van een smakelijke aspergemaaltijd. Of geniet van een door ons georganiseerde groepsreis waarin culturele beleving centraal staat.

Eenvoudig tot exclusief
Zoals gezegd worden onze een- en meerdaagse groepsreizen geheel op maat samengesteld. In overleg met u zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Van eenvoudige tot exclusieve arrangementen, Van Bogget reizen kan het voor u realiseren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact op met martine[at]vanbogget.be.