Dag- en meerdaagse reizen

Van Bogget reizen is uw partner bij uitstek waar het gaat om complete, goed verzorgde een- of meerdaagse groepsreizen. Onze groepsreizen worden geheel op maat en naar uw wens samengesteld. De reizen passen binnen ieder budget en sluiten aan bij uw interesses.

Divers aanbod
We bieden een scala aan mogelijkheden. Zo organiseren we streekgebonden reizen waarbij u uitleg krijgt van gidsen die in de streek opgroeiden en nu nog woonachtig zijn. Maar ook seizoensgebonden groepsreizen behoren tot de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan reizen tijdens het aspergeseizoen waarbij eerst een aspergekweker wordt bezocht, om vervolgens te genieten van een smakelijke aspergemaaltijd. Of geniet van een door ons georganiseerde groepsreis waarin culturele beleving centraal staat.

Eenvoudig tot exclusief
Zoals gezegd worden onze een- en meerdaagse groepsreizen geheel op maat samengesteld. In overleg met u zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Van eenvoudige tot exclusieve arrangementen, Van Bogget reizen kan het voor u realiseren.

Van Bogget is uw partner voor dagtochten en meerdaagse reizen

Dagtocht "van landbouw tot industrie, van polders tot havengebied."

Ga op woensdag 22 september met Van Bogget op ontdekkingstocht door de polders en de haven op de linkeroever van Antwerpen. Een leuke en informatieve dagtocht inclusief een uitgebreide broodjeslunch.

Download het programma (PDF) van deze dagtocht.

Van Bogget is uw partner voor dagtochten en meerdaagse reizen

Dagtocht Poperinge en omgeving
Sint Bernardus brouwerij in Watou
Last Post in Ieper

Ga op woensdag 20 oktober met Van Bogget meer naar de prachtige streek rondom Poperinge, Watou en Ieper. Geniet van de hoppevelden rondom Poperinge, leer van alles over bierbrouwen in de brouwe van Sint Bernardus in Watou en laat u verrassen door Ieper, 's avonds sluiten we af met een kippenvelmoment in de Menenpoort met de ceromonie Last Post. Deze dagtocht is inclusief een driegangen lunchmenu.

Download het programma (PDF) van deze dagtocht.

Van Bogget is uw partner voor dagtochten en meerdaagse reizen

Exclusieve 7-daagse reis Castelli Romani & Roma

Deze exclusieve vliegreis naar Rome en omgeving vind u alleen bij Van Bogget reizen.

Download het programma (PDF) van deze exclusieve vliegreis.