Van Bogget beschikt over een jong en goed onderhouden wagenpark. Op dit moment hebben we een twintigtal touringcars en bussen. De touringcars zijn zeer comfortabel en het merendeel is voorzien van warme en koude drankenbar, toilet, microgolfoven, dvd-speler en digitale televisie. Zo komt u altijd uitgerust en ontspannen aan op uw plaats van bestemming.

Hieronder staat een kleine selectie van touringcars en bussen waar we u mee kunnen vervoeren. Om uw keuze te vergemakkelijken kunt op een afbeelding klikken om de details van de betreffende touringcar/bus te zien.

Extra bagageruimte
Van Bogget reizen beschikt ook over aanhangwagens en skibak voor uw extra bagage.

Catering Het toch al comfortabele reizen met Van Bogget kan nog aangenamer worden als u kiest voor bijvoorbeeld een ontbijt aan boord. Ons standaard ontbijt bestaat uit twee belegde verse sandwiches (boter, ham en kaas), één koffiekoek of een croissant en één warme of koude drank. U kunt ervoor kiezen om het ontbijt te laten serveren op een bordje of op een grote schaal. Een luxe ontbijt, bijvoorbeeld met champagne, behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontspannen
Met Van Bogget komt u uitgerust en ontspannen aan op uw plaats van bestemming.